Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Ακόμη στο περίμενε οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

 

Ακόμη στο περίμενε είναι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί κι εργαζόμενοι στις δομές υγείας, καθεστώς που θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του έτους, όπως εκτιμά ο πρόεδρος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» Γιάννης Τσουγκρανάς, μιλώντας στο ράδιο Χρόνος 87.5fm.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πριν μερικές ημέρες γενική συνέλευση στην οποία μεταξύ άλλων θεμάτων τέθηκε και το πρόβλημα των εργαζομένων που βρίσκονται σε υποχρεωτική άνευ πληρωμής αναστολή εργασίας. «Δυστυχώς δεν λύθηκε (από την κυβέρνηση το ζήτημα)» παρατήρησε ο κος Τσουγκρανάς. Οι εργαζόμενοι αναμένουν πάντως και τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο έχουν πανελλαδικά προσφύγει για το νόμιμο ή μη της κυβερνητικής απόφασης.

Η ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ράδιο Χρόνος

Άλλα ζητήματα που απασχόλησαν τη γενική συνέλευση ενδεικτικά ήταν το καινούργιο καθηκοντολόγιο που ψηφίστηκε τον Αύγουστο, η γενική απεργία της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου και το αίτημα καθιέρωσης βαρέων και ανθυγιεινών. Το τελευταίο «έχει καταντήσει πλέον γελοίο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, ο οποίος στάθηκε στο ότι υπάρχει θετική εισήγηση αλλά το θέμα έχει κολλήσει δημοσιονομικά.

xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου