Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Ένα ευχαριστώ στο ΕΚΑΒ και στους γιατρούς Κ.Υ. Τήνου

 

Ένα δημόσιο ευχαριστώ είναι το ελάχιστο χρέος μου.

Ευχαριστώ όλους και όλες την πυροσβεστική το ΕΚΑΒ τις νοσηλεύτριες και τους γιατρούς του ΚΥ Τήνου και το λιμενικό για την άμεση ανταπόκριση και την φροντίδα τους το Σάββατο 12 Νοεμβρίου όταν έπεσα και τραυματίστηκα σε δύσβατη περιοχή.

Η αξία του ανθρώπινου δυναμικού στο χώρο της Υγείας και της περίθαλψης είναι ανεκτίμητη ειδικά σε αυτές τις τραγικές συνθήκες στις οποίες έχουν περιέλθει σήμερα τα Κέντρα Υγείας και τα νοσοκομεία των Κυκλάδων. Η περιπέτεια μου συνεχίστηκε στο Νοσοκομείο της Σύρου όπου αποδεικνύεται περίτρανα πόσο ανάγκη έχουμε στις Κυκλάδες αυτό το νοσοκομείο! Άψογη περίθαλψη με ελάχιστα μέσα, με αγωνία για τον ασθενή, με αφοσίωση και νοιαξιμο. Τρεις ορθοπεδικοί με προεξάρχοντας τον κο Λημναιο έκαναν τα μέγιστα. Τους ευχαριστώ όλους συμπεριλαμβανομένων των ειδικευμένων ιατρών και των νοσηλευτριών.

Πρέπει όλοι οι Κυκλαδιτες να υποστηρίξουν την μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σύρου για να το κρατήσουν όρθιο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να το χάσουμε. Είναι δικαίωμα μας η δημόσια υγεία και δεν μπορεί να βασίζεται στις άοκνες προσπάθειες των γιατρών των νοσηλευτών και του προσωπικού.

Ευχαριστώ και πάλι Βαλεντίνα Γαβριελατου

tinostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου