Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Πρόθυμος να στηρίξει τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ ο Δ. Κομοτηνής

 

Ο Δήμος Κομοτηνής είναι πρόθυμος να στηρίξει εργαζομένους του ΕΚΑΒ σε ζητήματα στέγασης, απάντησε στον επικεφαλής του Σπάρτακου, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης. Με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες εβδομάδες στο ΕΚΑΒ Θράκης, όπου δύο εργαζόμενοι από τον Βόρειο Έβρο μετακινήθηκαν στην Κομοτηνή, προκειμένου να λειτουργεί σε πλήρη βάρδια το ΕΚΑΒ στην πόλη μας, ο Κώστας Καραΐσκος αναρωτήθηκε εάν ο Δήμος Κομοτηνής ανέλαβε κάποια πρωτοβουλία για τους εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι δεν ήρθαν ποτέ σε επικοινωνία με τον Δήμο, απάντησε ο Γιάννης Γκαράνης, αφήνοντας να εννοηθεί πως επικοινώνησαν κατευθείαν με την Αντιπεριφέρεια Ροδόπης. Ο δήμαρχος θύμισε πως και πριν το καλοκαίρι υπήρξε αντίστοιχο πρόβλημα, στο οποίο ο Δήμος βρήκε λύση, στεγάζοντας τους εργαζομένους στον Περπατώ για δύο-τρεις μήνες. «Αυτή τη φορά δεν επικοινώνησαν μαζί μας. Είχαμε τη διάθεση να τους βοηθήσουμε, ακόμη και σε ξενοδοχείο» σημείωσε και είπε χαρακτηριστικά «εκπλήσσομαι» που δεν ζήτησαν τη βοήθεια του Δήμου.

Προσθετικά στα παραπάνω, μετέφερε τη βούληση του Δήμου Κομοτηνής να στηρίξει τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ σε αντίστοιχες μελλοντικές περιπτώσεις, καθώς επίσης κι άλλους εργαζομένους αντίστοιχων δομών.

xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου