Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ - ΚΥΑ ακούμε και ΚΥΑ δεν βλέπουμε - Να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ

 

Απλήρωτοι 1 χρόνο οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ για τα Εκτός Έδρας!!! 

Σωματείο και Διοίκηση «άκρα του τάφου σιωπή»!!!

ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!!!

Εδώ και ένα χρόνο (από το Νοέμβριο του 2021) έχει λήξει η σχετική ΚΥΑ για τη πληρωμή των Εκτός Έδρας αποζημιώσεων των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και το «Επιτελικό Κράτος» των Άριστων ακόμα να δώσει λύση!!!

Τον Νοέμβριο του 2021, οι Ιατροί του ΕΚΑΒ αιτήθηκαν αύξηση της αποζημίωσης Εκτός Έδρας. Το αίτημα έφτασε στο Υπουργείο και αποφάσισαν να το αντιμετωπίσουν με βάση τη σχετική ΚΥΑ για τα πληρώματα. Εκεί οι «φωστήρες» του Υπουργείου, ανακάλυψαν ότι έχει λήξει η σχετική ΚΥΑ και δεσμεύθηκαν να ετοιμάσουν νέα ΚΥΑ για να λύσουν το πρόβλημα.

Από τότε έχουν περάσει 12 μήνες και «ΚΥΑ ακούμε και ΚΥΑ δεν βλέπουμε» από τη Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας, αφήνοντας απλήρωτους χιλιάδες εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, αποδεικνύοντας πόσο ανίκανοι και επικίνδυνοι είναι.

Όλο αυτό το διάστημα που είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, το Σωματείο του ΕΚΑΒ και η πλειοψηφία της (ΔΑΚΕ) όχι μόνο δεν έχουν αναδείξει το θέμα, αλλά δεν πήραν καμία αγωνιστική πρωτοβουλία για να το λύσουν εδώ και ένα χρόνο. 

Τέτοια «πλάτη» στη Κυβέρνηση δεν έχουμε ξαναδεί…

Μάλιστα, είναι τέτοιο το μέγεθος της αθλιότητας Υπουργείου - ΕΚΑΒ - Συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, που μεθοδεύουν, μετά από 1 χρόνο, την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ πριν τις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου (διαδίδουν ότι είναι έτοιμη από το Πλεύρη και τη καθυστερεί ο Σταϊκούρας) με στόχο να το εκμεταλλευτούν μικροπολιτικά, διεκδικώντας η πληρωμή μετά από 1 χρόνο, να «εξαργυρωθεί» στο αποτέλεσμα της κάλπης.

Καλούμε τους εργαζόμενους από τη μία να καταδικάσουν τη πολιτική της Κυβέρνησης που τους αφήνει απλήρωτους εδώ και ένα χρόνο. Και από την άλλη να στείλουν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας σε όσους παίζουν παιχνίδια στις πλάτες τους και τους κρατούν σε οικονομική «ομηρία» στοχεύοντας στην συνδικαλιστική τους εξαπάτηση  και στην υφαρπαγή της ψήφου.  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΚΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου