Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Δωρεάν παραχώρηση ασθενοφόρου από την ΥΠΑ Θήρας στο ΕΚΑΒ Θήρας

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) Θήρας την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες  διαδικασίες για την δωρεάν παραχώρηση ενός εξοπλισμένου ασθενοφόρου στον Τομέα ΕΚΑΒ Θήρας. Με την δωρεάν παραχώρηση από την Υ.Π.Α. Θήρας το ασθενοφόρο όχημα δόθηκε προς πλήρη κυριότητα και χρήση, ενισχύοντας το στόλο του  ΕΚΑΒ στην Σαντορίνη.

Οι διαδικασίες κράτησαν αρκετό διάστημα και χάρη στις μακρόχρονες και επίμονες προσπάθειες  του Αερολιμενάρχη Θήρας Γάκη Δημήτριου σε συνεννόηση  με τον Υπεύθυνο του Τομέα ΕΚΑΒ Θήρας Κουπατσιάρα Χρήστο οδήγησαν στο να παραμείνει το ασθενοφόρο της ΥΠΑ στην Σαντορίνη και να παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ Θήρας .

Η παράδοση του ασθενοφόρου έγινε από τον Αερολιμενάρχη και προϊστάμενο της Υ.Π.Α. Θήρας κ. Γάκη Δημήτριο  στον Υπεύθυνο Τομέα του ΕΚΑΒ Θήρας κ. Κουπατσιάρα Χρήστο παρουσία του υπεύθυνου διαχείρισης υλικού της ΥΠΑ κ. Παπαδόπουλου Δημόκριτου,  του τεχνικού Οδηγού Πυροσβέστη της ΥΠΑ Νικόλαου Φουστέρη και του οδηγού διασώστη του ΕΚΑΒ κ. Μανώλη Διακορώνια.

Ο τομέας ΕΚΑΒ Θήρας ευχαριστεί την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας (Υ.Π.Α) Θήρας  για την δωρεάν παραχώρηση του ασθενοφόρου που αναβαθμίζει και διευκολύνει το καθημερινό επιχειρησιακό έργο των διασωστών του ΕΚΑΒ προς όφελος της υγείας των πολιτών.


aigaionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου