Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Ένα χρόνο… στις σκηνές οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί των Χανίων – Διαμαρτυρία έξω από το νοσοκομείο

Ένα χρόνο και δύο μήνες σε αναστολή βρίσκονται οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στη χώρα. Χωρίς ασφάλεια και χωρίς μισθό και όπως δηλώνουν, δεν υποχωρούν αλλά θα συνεχίσουν τον αγώνα τους. Το απόγευμα της Παρασκευής προχώρησαν σε ακόμα μία παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο Χανίων, στις σκηνές που βρίσκονται εκεί εδώ και ένα χρόνο.

“Οι συνάδελφοι πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στα καθήκοντά τους. Το νοσοκομείο Χανίων όπως και τα υπόλοιπα νοσοκομεία της χώρας δυστυχώς δεν αντέχουν χωρίς τους συναδέλφους. Δεν αντέχουμε να τα βγάλουμε πέρα (…) Έστω και την ύστατη στιγμή ας αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες της και ας επιστρέψει του συναδέλφους στα καθήκοντά τους. Φτάνει πια. Να έρθουν οι συνάδελφοι πίσω. Δεν αντέχουμε πλέον χωρίς αυτούς” τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο, Βαρδής Γεωργιακάκης.

“Περισσότερο από ένα χρόνο παραμένουμε εδώ, με την αξιοπρέπειά μας και με την υπομονή μας και την αγωνιστικότητά μας” δήλωσε η Χρυσούλα Χατζησάββα, γενική γιατρός τοποθετημένη στο Κολυμβάρι, που από το 2021 είναι σε αναστολή.

“Είμαστε 14 μήνες σε αναστολή, ανασφάλιστοι, άμισθοι. Είμαστε 12 μήνες σε διαμαρτυρία εδώ, στο Νοσοκομείο Χανίων σε σκηνές” είπε η ειδικευμένη γενική γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Κυδωνίας Κυριακή Λιγοψυχάκη.

           

zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου