Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιο μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής είναι στο στόχαστρο Χρυσοχοΐδη

 

Στενά παρακολουθεί όπως λένε πληροφορίες του HealthReport.gr, ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία που διαθέτει το Λεκανοπέδιο.

Πρόκειται για το νοσοκομείο «Αττικόν» για το οποίο ενημερώνεται συνεχώς ο υπουργός Υγείας, όπως λένε οι ίδιες πηγές, καθώς φέρεται εκνευρισμένος για τον τρόπο λειτουργίας του αλλά κυρίως για τα ράντζα που αναπτύσσει.

Μάλιστα όπως μεταφέρουν έγκυρες πηγές στο HealthReport.gr, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει δώσει εντολή να ελεγχθεί το Νοσοκομείο… οριζοντίως και καθέτως σε όλα τα επίπεδα, διοικητικά και οικονομικά ώστε να βρεθούν πιθανές μαύρες τρύπες.

Το νοσοκομείο Αττικόν πάντως αποτελεί μία βασική πληγή του ΕΣΥ, καθώς αναπτύσσει συνεχώς ράντζα τα οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλονται και στο περιβόητο φαινόμενο με τα «βαλιτσάκια».

Είναι γνωστό άλλωστε το φαινόμενο όπου ασθενείς εμφανίζονται με το βαλιτσάκι τους και τα απαραίτητα ρούχα στις εφημερίες των νοσοκομείων, δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζουν επείγουσα κατάσταση, ώστε να κάνουν εισαγωγή και να χειρουργηθούν έπειτα από συνεννόηση με τον γιατρό τους. Η διαδικασία βέβαια συνοδεύεται από το απαραίτητο φακελάκι στον γιατρό.

Άγνωστο εάν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατορθώσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που εδώ και χρόνια καταγγέλλουν και οι εργαζόμενοι…

healthreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου