Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Ηλεκτρική καρέκλα για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ – Προσφορά ΔΕΥΑΛ στο Σωματείο Εργαζομένων

Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας επισημαίνονται τα εξής:

«Μετά από αίτημα των κοινοτικών συμβούλων τις τρίτης κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων κυρίων Τζόλα Δημήτρη και Κουτσογιάννη Δημήτρη για την προμήθεια του ΕΚΑΒ Λάρισας με μία ηλεκτρική καρέκλα με ερπύστριες από την ΔΕΥΑΛ Λάρισας πραγματοποιήθηκε και παραδόθηκε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ.

Η παράδοση έγινε από τον κύριο Μαβίδη Δημήτρη Αντιπρόεδρο ΔΕΥΑΛ και τον γενικό διευθυντή ΔΕΥΑΛ Λάρισας κύριο Σαββοργινάκη Δημήτρη προς το προεδρείο του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας αποτελούμενο από τον πρόεδρο Γούλα Ιωάννη τον Αντιπρόεδρο Καραμπέρη Χαρίλαο και της γενικής γραμματέως Ακριβής Σαράφη.

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων ευχαριστεί θερμά για την προσφορά αυτού του ειδικού αμαξιδίου που έχει ως στόχο την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη μεταφορά ασθενών από τη μεριά των διασωστών. Η ενέργεια αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση κι άλλων επιχειρήσεων η πολιτών προς αυτή την κατεύθυνση για το δύσκολο έργο το οποίο επιτελούμε».

larissanet.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεντους φτάνουν οι καρέκλες με ροδιτσες, παραγγέλνουν και ηλεκτρικές τώρα. Αρε ΑΝΑΓΟΎΛΑ. Παίρνεις μαθήματα από τον Τσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή