Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα απροειδοποίητη επίσκεψη Υπουργού Υγείας στο ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης

Μια νέα απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή (22.09.23)  ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Αυτή τη φορά, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου σύμφωνα με πληφορορίες, να κάνει αυτοψία τόσο στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα όσο και στο ΕΚΑΒ.

Ο Υπουργός, θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και θα παραστεί σε ειδική σύσκεψη, κατά την οποία θα συζητηθούν οι βηματισμοί για την επόμενη μέρα στο ΕΣΥ αλλά και του ΕΚΑΒ.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα κυβέρνηση έχει προαναγγείλει σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ΕΚΑΒ, ενώ θα υπάρξει και ειδικό σχέδιο για τα νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές όπου αναμένεται να δημιουργηθούν μικτά πληρώματα ασθενοφόρων με τη συνδρομή Πυροσβεστικής-Στρατού για τα έκτακτα περιστατικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάλογες αιφνιδιαστικές επισκέψεις όπως αυτή, αναμένεται να συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, αφού ο κ. Χρυσοχοΐδης επιδιώκει να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις «πληγές» του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

pameevro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου