Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Ασθενοφόρο με περιστατικό, για μια ώρα δεν μπορούσε να προσεγγίσει το νοσοκομείο. 8 άτομα φιλοξενήθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα

 

Στο νοσοκομείο Λαμίας, την ώρα των ακραίων καιρικών συνθηκών μέσα στην πόλη,  χρειάστηκε να φιλοξενηθούν 8 συνολικά άτομα. 2 νεφροπαθείς που δεν μπόρεσαν να φύγουν όταν τελείωσαν την αιμοκάθαρση, έμειναν στο νοσοκομείο, ενώ και δυο ηλικιωμένοι από τη Μεγάλη Βρύση που πλημμύρισε από τους χειμάρρους, φιλοξενήθηκαν σε δωμάτιο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Μια τετραμελής οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά, που ταξίδευε για Κατερίνη, όταν ελήφθη η απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην Εθνική οδό, δεν είχε που να διανυκτερεύσει και έμεινε τελικά στο νοσοκομείο Λαμίας.

Βέβαια οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βίωσε η Λαμία δεν έμειναν μόνο εκεί. Από τις 7 – τις 8 ασθενοφόρο με περιστατικό, έμεινε ακινητοποιημένο καθώς δεν μπορούσε να προσεγγίσει το νοσοκομείο. Επίσης λόγω του νερού που κατέκλεισε την είσοδο των Επειγόντων, αποφασίστηκε η τροποποίηση στον χώρο υποδοχής των έκτακτων περιστατικών.

tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου