Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Επιμορφωτικό σεμινάριο στους Δημοτικούς Αστυνομικούς από το ΕΚΑΒ Κοζάνης

 

Στις 20/09/2023 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Κοβεντάρειου Βιβλιοθήκης επιμορφωτικό σεμινάριο στους Δημοτικούς Αστυνομικούς του Δήμου Κοζάνης από τους διαπιστευμένους εκπαιδευτές – διασώστες του ΕΚΑΒ Κοζάνης κ.κ. Γκαραλιός Γιώργος και Τότσκας Αντώνιος με θέμα: ”Βασική Υποστήριξη της Ζωής και Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής”.

Το σεμινάριο περιλάμβανε στο πρώτο του μέρος το θεωρητικό κομμάτι και στην συνέχεια στο δεύτερό του μέρος το πρακτικό στο οποίο με ιδιαίτερο ζήλο έλαβε μέρος όλο το προσωπικό της υπηρεσίας μας.

Οι εκπαιδευτές – διασώστες με την τεράστια εμπειρία τους μας μετέφεραν γνώσεις στις ιδιαίτερες καταστάσεις που μπορεί να συναντήσουμε στους δρόμους και με ποιον τρόπο θα επέμβουμε έτσι ώστε να τις αντιμετωπίσουμε σωστά και αποτελεσματικά για την σωτηρία της ανθρώπινης ζωής.

Όπως χαρακτηριστικά μας έλεγαν συνέχεια “Αυτός που γνωρίζει τι θα κάνει στο συμβάν…δεν φοβάται…και μπαίνει πρώτος στην ‘Μάχη”!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά το ΕΚΑΒ Κοζάνης και τους εκπαιδευτές του για την σωστή κατάρτιση σε όλο μας το προσωπικό και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να την χρησιμοποιήσουμε.

Η υπηρεσία μας επενδύει στο προσωπικό της όσο αναφορά την εκπαίδευση του και πραγματοποιεί επιμορφωτικές στοχευμένες δράσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου