Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Τζουμέρκα: Είχε... Άγιο αλλά όχι ασθενοφόρο

 

Πολύωρη περιπέτεια για έναν 63χρονο που τραυματίστηκε βαριά στα Τζουμέρκα. Χρειάστηκε να περάσουν τρεις ώρες μέχρι να βρεθεί ασθενοφόρο και να μεταφερθεί  τελικά σε νοσοκομείο!

Ο 63χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στον Καταρράκτη των Κεντρικών Τζουμέρκων κατά την διάρκεια εργασιών κοπής ξύλων στην περιοχή Μηλιά, στον Καταρράκτη των Κεντρικών Τζουμέρκων. Ο 63χρονος με ένα ακόμη άτομο είχαν ξεκινήσει την διαδικασία κοπής δέντρου. Στην διάρκεια των εργασιών ένα μεγάλο κλαδί έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό.

Σύμφωνα με το epiruspost χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες για να φτάσει ο βαριά τραυματισμένος άνδρας στο Νοσοκομείο.

Ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αγνάντων δεν υπήρχε διαθέσιμο. Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Πραμάντων ήταν απασχολημένο σε άλλη διακομιδή.

Τελικά ασθενοφόρο βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας. Από την Φιλιππιάδα λοιπόν έφτασε στον Καταρράκτη Άρτας και από κει, τρεις ώρες αργότερα, στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα. Η περιπέτειά του όμως δεν τελείωσε ούτε εκεί. Οπως διαπιστώθηκε είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες. Ο 63χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και νοσηλεύεται.

makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου