Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Τέτοια κατηφόρα Σωματείου είχαμε πολλά χρόνια να δούμε

 

Τα τελευταία γεγονότα, με τους θανάτους πολιτών, από τις εγκληματικές ευθύνες της Κυβέρνησης της ΝΔ που εγκατέλειψε στη τύχη του χωρίς μόνιμες προσλήψεις  και χωρίς τεχνική υποστήριξη το ΕΚΑΒ έφερε ξανά στην επικαιρότητα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας από τις πολιτικές της συρρίκνωσης και των ιδιωτικοποιήσεων που προχωρά και επιβάλει με θρησκευτική ευλάβεια.

Αντί για μόνιμες προσλήψεις, απαντά με είσοδο ιδιωτικών ασθενοφόρων σε εξιτήρια και εξετάσεις.

Αντί για ενίσχυση με Διασώστες και ασθενοφόρα στη περιφέρεια και τα νησιά απαντά με συμβάσεις για ιδιωτικά ελικόπτερα, επεκτείνοντας την ιδιωτικοποίηση και στο τομέα των αεροδιακομιδών, όπως επιθυμούσαν από παλιά οι Εταιρείες.

Και απέναντι στις εγκληματικές αυτές πολιτικές που υλοποιεί η ΝΔ πως απαντά η πλειοψηφία του Σωματείου;

Εξορίζοντας τελείως, από τις τοποθετήσεις τους ως ανεπιθύμητες τις λέξεις «κυβέρνηση ΝΔ - Εγκληματικές ευθύνες», όπου για όλα φταίει η Πολιτεία!!!

Η Πολιτεία δεν κάνει προσλήψεις, δεν επισκευάζει τα ασθενοφόρα, δεν μονιμοποιεί τους Συμβασιούχους, δεν μας βάζει στα ΒΑΕ, δεν μας αυξάνει τους μισθούς, κάνει περικοπές στο Ανθυγιεινό, προχωρά σε ιδιωτικοποιήσεις, κάποιοι «άγνωστοι» κύριοι κάνουν απάνθρωπες δηλώσεις  για τους καρκινοπαθείς, κάποιοι  «άγνωστοι» φέρνουν τους ιδιώτες Ιατρούς στο ΕΣΥ, κάποιοι «άγνωστοι» φέρνουν τα ιδιωτικά ελικόπτερα.

Για τη πλειοψηφία του Σωματείου, ο υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν στο ΕΚΑΒ, είναι η Πολιτεία και δεν υπάρχει καμία αναφορά στις ευθύνες της Κυβέρνησης της ΝΔ. Τόσο απλά…

Τέτοια κατηφόρα Σωματείου και στήριξης όχι μόνο προεκλογικά αλλά και παρακαταθήκη για την «επόμενη μέρα» σε Κυβέρνηση που εφάρμοσε εγκληματικές πολιτικές στο ΕΚΑΒ, είχαμε πολλά χρόνια να δούμε. 

Να τους χαιρόμαστε…

Υ.Γ: Έχουμε καταθέσει αίτημα για συνεδρίαση ΔΣ του Σωματείου και η απάντηση ήταν "και τι να πούμε....", την στιγμή που όλος σχεδόν ο υγειονομικός χώρος και η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό. 

8 σχόλια:

  1. Ενώ αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα φτιάξει όλα όπως τα έφτιαξε τόσα χρόνια που κοιβερνουσε.... Αρε δούλεμα που μας ρίχνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιμισμενε.... έρχεται ο ιδιώτης μήπως και σε σώσει??? Μέχρι και τουαλέτες θα καθαρίζεις και θα βγάζεις τον σκασμο!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή πιστεύεις εσύ ότι τό Εκαβ θα πάει καλύτερα με ΝΔ;;;....καιμενο μου παιδί

      Διαγραφή
  2. Αρε καημένε!!! Πόσο νυχτωμενο κομματοσκυλο μπορεί να είσαι??? Ούτε ένα συγνώμη δεν μπορείτε να ζητήσετε για ότι συμβαίνει!!! Ουστ βρωμιάρηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ γαβγίζει αρα μάντεψε ποιος είναι ο σκύλος!!!!!! Άσε που για να υποστηρίξει κάποιος τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει η να έχει συμφέρον η να είναι ηλίθιος για πες μας λοιπόν τι από τα δύο είσαι?

      Διαγραφή
  3. Εντάξει το τερματεισες.... Κόψε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΊ Ο ΤΣΊΠΡΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ 20 ΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΜ. ΚΑΛΑ ΠΑΘΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή