Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Δύσπιστοι οι φορείς απέναντι στις προεκλογικές δεσμεύσεις για το ΕΚΑΒ

Την στελέχωση των δομών υγείας και κυρίως του τομέα ΕΚΑΒ του νησιού ζήτησαν φορείς και σωματεία που συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην πύλη του Νοσοκομείου Χίου.

Μετά τα τραγικά περιστατικά στην Κώ, στη Νέα Μάκρη αλλα και το συμβάν με τον Μ.Σκούφαλο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε συγκέντρωση και στάση εργασίας με τον Π.Νικήτα να μιλά για εγκληματική κατάσταση με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων.  Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του προέδρου του ΣΕΣΝΟΧ Γ.Λαμπαδοχυτού, ο οποίος μίλησε και για τις ελλείψεις σε άλλα τμήματα και μονάδες, όπως το ακτινολογικό.

Ο κ. Λαμπαδοχυτός μίλησε για «προεκλογική κοροϊδία»» αναφορικά με την δέσμευση Μηταράκη για δυο ασθενοφόρα σε όλες τις βάρδιες, υπενθυμίζοντας τις υποσχέσεις που είχε δώσει ο πρώην υπουργός υγείας Θ.Πλεύρης όταν είχε επισκεφτεί το νησί. «Τρία χρόνια γνωρίζετε το πρόβλημα και δεν το λύσατε, δεν είμαστε ιθαγενείς κ. Μηταράκη» είπε χαρακτηριστικά.  «Όλοι προεκλογικά διαπιστώνουν ότι το σύστημα υγείας πάσχει» είπε η Σ. Μιχάλα, μιλώντας για τον αποκλεισμό των ΑΜΕΑ από μια σειρά δομές όπως το ΚΕΦΙΑΠ.

KINHTOΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΡΩΜΑ

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ΕΚΑΒ έδωσαν το παρόν και οι  υποψήφιοι βουλευτές  Σ.Μιχαηλίδης, Σ.Πειραντάκου, Α.Κυρίτση, Γ.Αμπαζής και Α.Μιχαλάκης.

  

tvpatrida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου