Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ - Δελτίο Τύπου

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19/6/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα που αφορά το Ε.Κ.Α.Β. στην Κέρκυρα και τις δηλώσεις του κυρίου Σπύρου (υποψήφιο βουλευτή).

Ασφαλώς και είναι γνωστοί οι άρρηκτοι δεσμοί .... συνεργασίας κε Σπύρου μεταξύ των γιατρών και των ιδιωτικών κέντρων πρόληψης και διάγνωσης. Η οποία ασφαλώς και δεν είναι δωρεάν. 

Αν λοιπόν κύριε υποψήφιε βουλευτά ενδιαφερόσασταν πραγματικά για την υγεία των ανθρώπων της εκλογικής σας περιφέρειας θα φροντίζατε να πιέσετε την κυβέρνηση να σταματήσει τον ανοιχτό πόλεμο που κήρυξε στο ΕΣΥ και τους ανθρώπους του που χρόνια τώρα βγάζουν τα κάστανα απ' τη φωτιά για κάθε κυβέρνηση που το απαξιώνει και το ερημώνει από καταρτισμένο κι έμπειρο προσωπικό. 

Η διαδικασία είναι γνώριμη στον ελληνικό λαό. Ξεκολλάμε κομμάτι κομμάτι κάθε δημόσια υπηρεσία που προσφέρει στον ελληνικό λαό ανεκτίμητες υπηρεσίες απαξιώνουμε, μειώνουμε συστηματικά τους προϋπολογισμούς τους εξαθλιώνουμε τους εργαζομένους τους και μετά έρχεται η "σωτήρια" εξαγορά τους απ' τους ιδιώτες. Αν λοιπόν θέλετε να γίνεται βουλευτής κε Σπύρου εργαστείτε με ζήλο για την διάσωση του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ και απαιτήστε απ' την Κυβέρνηση προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, αύξηση του προϋπολογισμού για το ΕΚΑΒ και την υγεία και αφήστε τ' αλισβερίσια με τους ιδιώτες! 

Όλα αυτά γνωρίζουμε με μαθηματική ακρίβεια που οδηγούν: Στην ολοκληρωτική αφαίμαξη όσων πολιτών τους έχουν απομείνει λίγα ευρώ, και τους υπόλοιπους στην απελπισία. Στην διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας! 

Κάτω λοιπόν τα χέρια απ' το ΕΚΑΒ! 

 Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου