Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Θρίλερ με αεροδιακομιδή ηλικιωμένου από την Κω στην Αθήνα!!!


Οι αρμόδιοι φορείς ρίχνουν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι της ευθύνης την ώρα που η ζωή του 76χρονου κινδυνεύει.

Σε ένα απόλυτο θρίλερ με γερές δόσεις αγωνίας έχει μετατραπεί τις τελευταίες ώρες η ζωή των συγγενών ενός 76χρονου στην Κω. Κι αυτό γιατί, αν και η κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου άνδρα που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο κρίνεται σοβαρή, ωστόσο οι αρμόδιοι φορείς φαίνεται να μην δίνουν το πράσινο φως για την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα και να ρίχνουν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι της ευθύνης για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:30 σήμερα το μεσημέρι, όταν ο Θεοδόσης Διακογιάννης που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Κω μετά από μια επέμβαση συνδέσμων που υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, έπαθε πνευμονική εμβολή.

«Ένιωσε μια ζαλάδα και κρυάδες. Αμέσως οι γιατροί του έκαναν αξονική τομογραφία και διαπίστωσαν ότι παρουσίασε πνευμονική εμβολή. Το ιατρικό προσωπικό μου ανέφερε ότι ο πατέρας μου θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα ή στη Ρόδο, καθώς στο νοσοκομείο της Κω δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το περιστατικό» λέει στο protothema.gr  ο γιος του ασθενή, Νικήτας Διακογιάννης και  προσθέτει: «Οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι επικοινώνησαν με το ΕΚΑΒ και τους ανέφεραν ότι είναι επείγον να μεταφερθεί ο πατέρας μου. Όπως μου είπαν η απάντηση που πήραν στα τηλεφωνήματα που έκαναν, σε ένα από τα οποία μάλιστα ήμουν κι εγώ παρών, ήταν ότι κρίνουν πως ο πατέρας μου θα πρέπει να παραμείνει ακόμα 24 ώρες στην Κω για να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του και σε περίπτωση που επιδεινωθεί τότε θα αποφασιστεί η αεροδιακομιδή του»

Την ίδια ώρα που οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Κω, όπως αναφέρει ο Νικήτας Διακογιάννης έχουν κρίνει επιβεβλημένη την άμεση αεροδιακομιδή του πατέρα του κι ενημέρωσαν του υπεύθυνους του ΕΚΑΒ για την κατάσταση της υγείας του, οι υπεύθυνοι του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας δηλώνουν στο protothema.gr ότι η απόφαση να κρατηθεί ο 76χρονος άνδρας στο νοσοκομείο της Κω, ήταν του ιατρικού προσωπικού του Ιπποκράτειου. 

«Οι γιατροί μας είπαν ότι θα κρατήσουν τον ασθενή στην Κω μέχρι να συντρέξει ο βαθμός επικινδυνότητας που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί η αεροδιακομιδη. Όλα γίνονται όπως αναφέρουν τα πρωτόκολλα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου