Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Βράβευση τομέα ΕΚΑΒ Καρύστου!!!

Ο Αναστάσιος Μίχας παραδίδει την τιμητική πλακέτα στα μέλη του ΕΚΑΒ

Η πρωτοβουλία ανήκει στη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Ο ίδιος ο Διοικητής, κος Αναστάσιος Μίχας, παρέδωσε την πλακέτα στα μέλη του Ε.Κ.Α.Β. Καρύστου που παρευρισκόντουσαν στην εκδήλωση.  
Σε δηλώσεις του ο κύριος Μίχας τόνισε ότι παρόλες τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν σε ανθρώπινο δυναμικό τα μέλη του Ε.Κ.Α.Β. Καρύστου υπερβάλλουν εαυτόν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής. Θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι του Νοσοκομείου μας αφού όλοι δουλεύουμε κάτω από την ομπρέλα του Ε.Σ.Υ. και είναι ηθικό χρέος όλων μας η συνδρομή  στο έργο τους. Κλείνοντας δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει καθόλη την διάρκεια της θητείας του να βοηθάει με κάθε τρόπο την εύρυθμη λειτουργία του τομέα Ε.Κ.Α.Β. της Καρύστου και την διατήρηση της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών.

Παραλαμβάνοντας την πλακέτα τα μέλη του Ε.Κ.Α.Β. ευχαρίστησαν τον κο Μίχα για την χειρονομία και κυρίως για το ενδιαφέρον του και τη συνδρομή του η οποία δεν είναι μόνο θεωρητική αλλά και αποδεικνύεται καθημερινά εμπράκτως. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου