Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ο Άδωνις ονειρεύεται εξουσία και αποκαλύπτεται: «Θα απολυθούν όσοι προσελήφθησαν επί ΣΥΡΙΖΑ»!!!


«Το όργιο των προσλήψεων που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο δεν έχει προηγούμενο. Νομιμοποιούν τους συμβασιούχους. Το κάνουν κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής  οδηγίας που επιβάλλει να γίνει διαγωνισμός και κατά παράβαση του ελληνικού Συντάγματος. Το κάνουν μόνο για να πάρουν τις ψήφους αυτών των ανθρώπων κοροϊδεύοντας τους, γιατί όταν αρχίσουν τα δικαστήρια οι άνθρωποι αυτοί θα χάσουν τις θέσεις τους, όσους νόμους και αν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στους «Αταίριαστους».
«Αν δεν γίνει διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει πρόσληψη. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα απολυθούν από τη Νέα Δημοκρατία αλλά από τα Δικαστήρια. Αν γίνει διαγωνισμός δεν θα μπουν τα ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε ο Αδ. Γεωργιάδης, όπως αναφέρει το enikos.gr.
Ωστόσο, οι μόνες προσλήψεις και κατανομές που που έχουν γίνει στο Δημόσιο αφορούν επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών ΑΣΕΠ (π.χ. από διαγωνισμούς που είχαν διεξαχθεί από το 2008 ως και το 2013) που εκρεμμούσαν.  Μηπως ο Αδ. Γεωργιάδης υπονοεί κάτι για τη διαβλητότητα των διαγωνισμών που διεξήχθησαν επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για τις προσλήψεις που γίνονται, όταν ισχυρίζεται ότι για να διοριστείς συμβασιούχος πρεπει να ξέρεις τον ...συριζαίο γραμματέα της γειτονιάς σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου