Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΑΒ-2: Προκλητική αυθαιρεσία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 !!!



ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ-2


Μετά την καθολική αποτυχία της κλήσης σε απολογία τριών (3) μελών της Ριζοσπαστικής Ενότητας στις 28-11-2016 ,το Σωματείο Εργαζομένων Θεσσαλονίκης (Εκαβ 2) δρώντας εμφανώς υποκινούμενο, ως φερέφωνο γνωστών συμφερόντων εκμετάλλευσης του συνδικαλιστικού ρόλου και χειραγώγησης του συνόλου των μελών του, επανέφερε το ζήτημα της διαγραφής των συγκεκριμένων μελών του και –όλως τυχαίως- υποψήφιων στο ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Ενότητας.


Συγκεκριμένα, προέβη στις 20/01/2017 σε διαγραφή (!!!!) ενός εκ των τριών μελών της Ρ.Ε. και κλήση σε δήλωση μεταμέλειας (!!!!) ενός άλλου.

Είναι πλέον φανερό, ότι οι εν λόγω ενέργειες συνδικαλιστικού τραμπουκισμού έχουν ως μοναδικό στόχο την πάταξη οποιουδήποτε ¨τολμά¨ να αμφισβητεί τις συνεχείς αυθαιρεσίες των αιωνόβιων συνδικαλιστών, προκειμένου να διασφαλίσουν και να εδραιώσουν την εξουσία τους στα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα, εις βάρος, βέβαια, του συνόλου των εργαζομένων.

Η Ριζοσπαστική Ενότητα καλεί τους συναδέλφους να απορρίψουν και να καταδικάσουν τις συγκεκριμένες ενέργειες δίωξης, που αποτελούν προκαλυμμένη μορφή πολιτικού φασισμού με σκοπό να διχάσουν και να διαιρέσουν τους εργαζόμενους, προκειμένου οι ¨άρχοντες¨ του συνδικαλισμού να εξυπηρετούν ανενόχλητοι τις προσωπικές τους επιδιώξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου