Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Χίλιες κλήσεις στο ΕΚΑΒ σε ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη!!!

Μόνο τα επείγοντα περιστατικά πήγαν χθες στα νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας!!!«Δεν υπάρχει στάση ευθύνης από τους πολίτες και φυσικά από τους αρμοδίους. Αυτό που ζήσαμε ως εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ δεν έχει ξαναγίνει. Να θες να βοηθήσεις τον κόσμο που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και να μην μπορείς, γιατί έχει σταματήσει το σύμπαν» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Μαρίνης, αναφερόμενος στο κυκλοφοριακό κομφούζιο, που σημειώθηκε την Τρίτη στην πόλη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Μαρίνης σημείωσε ότι οι κλήσεις που δέχτηκε το ΕΚΑΒ ξεπέρασαν τις 300 ανά 8ωρο ενώ συνολικά το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε περισσότερες από 1.000.
«Καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε τις κλήσεις, αλλά αυτό δεν έγινε ούτε στον χρόνο, ούτε στον βαθμό που θέλαμε» υπογράμμισε και κατέληξε: «Αυτά που έγιναν χθες, δεν περιγράφονται. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξεκινούν να βγουν έξω με τέτοιες συνθήκες χωρίς να χρησιμοποιούν αλυσίδες... Είναι τραγικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου