Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΑΒ Ελασσόνας: Πτώση… στον θάνατο για 39χρονο!!!

ΣΟΚ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣοκ και θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ελασσόνας και όχι μόνο η πτώση θανάτου που πραγματοποίησε 39χρονος Ελασσονίτης, στις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης, βάζοντας με τραγικό τρόπο τέρμα στη ζωή του!
Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στον κεντρικό τομέα της Ελασσόνας, σε πάροδο της κεντρικής οδού 1ης Μεραρχίας, σε οικοδομή της οικογενείας του, εκεί όπου και διέμενε ο ίδιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ισόγειο κατευθύνθηκε στον 3ο όροφο της οικοδομής, από όπου και έπεσε στο κενό.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να προσφέρει βοήθεια, αλλά ήταν αργά για τη ζωή του, αφού κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τούς οικείους του. Ήταν μέλος γνωστής στην περιοχή πολυμελούς οικογενείας, με πατέρα τραπεζικό υπάλληλο και μητέρα εκπαιδευτικό.
Αφήνει πίσω τους γονείς του και τα αδέλφια του.
Ο 39χρονος, που κάποιες πληροφορίες θέλουν το τελευταίο διάστημα να αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα, είχε τις δικές του ευαισθησίες (φυσιολάτρης, φιλόζωος) και το «γιατί» της απόφασής του να φύγει από τη ζωή με αυτό τον τραγικό τρόπο, το πήρε μαζί του.
Το ασυνήθιστο συμβάν για τα δεδομένα μίας επαρχιακής πόλης, σαν την Ελασσόνα, ήταν το θέμα συζητήσεων στα «στέκια» της περιοχής.
Προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου