Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Το σύστημα παίζει τα ρέστα του!!! Τα “σκυλιά” του μαύρου μετώπου της ΠΟΕΔΗΝ μηνύουν τον Πολάκη!!!


Δεν μήνυσαν ποτέ και κανέναν υπουργό όταν απέλυαν γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό-όταν έκλειναν νοσοκομεία-όταν γίνονταν πλιάτσικο στην δημόσια υγεία-δεν έβγαλαν κιχ για το NOVARTIS αλλά ζητάνε για …ηθική βλάβη 100.000 ευρώ απ’ τον Παύλο Πολάκη.

Η Ομοσπονδία διεκδικεί την επιδίκαση ποσού 100.000 ευρώ


Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί την επιδίκαση ποσού 100.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στα νοσοκομεία για αγορά υλικών και επισκευή του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τους, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί από το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ και τη νομική σύμβουλο Μαρία Τσίπρα.
Στο κοινωνικό δυκτιακό μέσον facebook ο υπουργός υγείας απάντησε:
Ο Παυλος Πολακης πρόσθεσε 13 νέες φωτογραφίες.
21 ώρες
Σημερα μου κοινοποιήθηκε η μήνυση του Αδωνι και της συζύγου του .Σημερα κατέθεσε μήνυση και αγωγή η ΠΟΕΔΗΝ γιατι προσέβαλλα λέει τον πρόεδρο της .
Αυτες οι μηνύσεις ειναι ΠΑΡΑΣΗΜΑ σε αυτο που κάνουμε στο χωρο της υγείας απο αυτους που την κατέστρεφαν και απο αυτους που ως "εκπρόσωποι" των εργαζομένων τους κράταγαν φανάρι .
Θυμίζουν το σπαρταριςμα του φιδιού πριν το θάνατο .
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ
Λειτουργία στο χωρο του νοσοκομείου της Δυτικης Αττικης της οδοντιατρικής μονάδας πρωτοβάθμιας περίθαλψης ,ακτινολογικού και φυσικό θεραπευτηρίου .Αυτά που εσεις κλείνετε εμεις τα ανοίγουμε .φωτογραφιες πριν την ανακατασκευή και μετά .Αυτο άφησε ο Αδωνις (με την ΠΟΕΔΗΝ σε βουβαμάρα τοτε )αυτο φτιάξαμε εμεις σημερα
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου