Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Ξεφτιλίζει ΠΟΕΔΗΝ και ΑΝΤ1 ο Πολάκης: “Οχετός ψεμμάτων” από την ΠΟΕΔΗΝ!!! Και ο ΑΝΤ1 είχε πάρει 1 εκ. από το ΚΕΕΛΠΝΟ!!!


(Προσέξτε ότι την ώρα που μιλάει για την Novartis ο Παπαδάκης τον διακόπτει … ) "Όταν δεν υπήρχαν γάζες, το ΚΕΕΛΠΝΟ έδινε 1 εκατ. ευρώ, για δεξιώσεις" … (Π. Πολάκης).
Απάντηση στους συνδικαλιστές, στο χώρο της Υγείας, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ο κ. Πολάκης αναφερόμενος στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και αποτέλεσαν τη βάση του δημοσιεύματος του Guardian, μίλησε για «οχετό» ψεμμάτων κατηγορώντας τους συνδικαλιστές για “εξοργιστικά χυδαία” τακτική.
Τόνισε μάλιστα ότι παρέλαβε ένα σύστημα σε κατάρρευση το οποίο διασώθηκε χάρη στις προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο χώρο της Υγείας.
Παράλληλα, απαντώντας στον παρουσιαστή που προσπαθούσε διαρκώς να τον διακόψει, ειδικά στο σημείο που ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε να μιλάει για τη Novartis, είπε ότι μπορεί να μην είναι όλοι στα κανάλια ίδιοι, αλλά δεν κρύβεται το γεγονός ότι και ο ΑΝΤ1 πήρε 1.000.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ για να διοργανώσει κάτι γιορτές”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου