Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Κοροϊδία Μηταράκη σε συνέχεια των δηλώσεων Πλεύρη για την κατάσταση στο ΕΚΑΒ και το νοσοκομείο

 

«Οι πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις Μηταράκη για το Νοσοκομείο Χίου είναι στο πνεύμα της κυβέρνησής του, που με κάθε ευκαιρία επιχειρεί να αναποδογυρίσει την πραγματικότητα», τονίζει η Τομεακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι «οι αναφορές ότι "αναμένει εξελίξεις", σε μια σειρά ελλείψεις σαν να μη γνωρίζει τίποτα για το "έγκλημα", αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας».

Όπως επισημαίνει, «συνεχίζονται επί της ουσίας οι αντίστοιχες προκλητικές δηλώσεις Πλεύρη στη λογική "όλα βαίνουν καλώς", προς άγραν ψήφων. Όσο θέατρο κι αν παίζουν οι δύο κυβερνητικοί υπουργοί, η αλήθεια είναι ότι κοροϊδεύουν και προκαλούν τους εργαζόμενους και τον χιώτικο λαό, που γνωρίζει την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση στο ΕΚΑΒ, τις ελλείψεις σε δυναμικό και μέσα, στο νοσοκομείο».

Υπογραμμίζει ότι «η κατάσταση αυτή δεν είναι τωρινή, αλλά αποτέλεσμα της πολιτικής της εμπορευματοποίησης της Υγείας της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που και οι δύο υπηρετούν με συνέπεια είτε από τη θέση της κυβέρνησης, είτε της αντιπολίτευσης.

Ακόμη και σήμερα, κάποιοι χειροκροτούν ακριβώς αυτή την πολιτική όταν με παρέμβαση Μηταράκη μισθώνεται με δωρεά ιδιωτών για το μήνα Αύγουστο ένα ασθενοφόρο από ιδιωτική κλινική!».

«Ο εργαζόμενοι και ο λαός της Χίου έναν δρόμο έχουν. Να κάνουν υπόθεση του αγώνα τους την υγεία ώστε μαζί με το ΚΚΕ να διεκδικήσουν όλα όσα έχουν ανάγκη, απέναντι σε όσους πρώτα τους καίνε και στη συνέχεια τους αλείφουν λάδι», καταλήγει.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου