Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα οι συμβασιούχοι στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

 

Κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι εργαζόμενοι σε καθαριότητα και φύλαξη στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Πιο συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι είχαν προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης να μπουν οι εργολάβοι στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και σήμερα εκδόθηκε η απόφαση η οποία είναι υπερ τους. Μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αγωγή θα παραμείνουν στις θέσεις τους. Η εκδίκαση της αγωγής έχει οριστεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο 2023. Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα των εργαζομένων να παραμείνουν στις θέσεις τους τάχθηκε ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος ο οποίος κατέθεσε υπερ τους.

Σειρά παίρνουν αύριο οι εργαζόμενοι σε φύλαξη και καθαριότητα του νοσοκομείου Αγρινίου.

Στο μεταξύ ανακοίνωση για την νίκη των εργαζομένων εξέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Η ανακοίνωση

Γ. Βαρεμένος για τους εργαζόμενους στην φύλαξη των νοσοκομείων: Πρώτη νίκη στο Μεσολόγγι. Έπεται το Αγρίνιο;

Μια πρώτη νίκη στον μεγάλο αγώνα των εργαζομένων στην φύλαξη του νοσοκομείου Μεσολογγίου είναι η δικαστική απόφαση με την οποία γίνεται δεκτή η αγωγή ασφαλιστικών μέτρων κατά της ειλημμένης κυβερνητικής απόφασης για απομάκρυνσή τους.

Κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν στις θέσεις τους μέχρι να ορισθεί η εκδίκαση της κύριας αγωγής, την οποία πρόκειται να καταθέσουν. Η απόφαση αυτή για τα ασφαλιστικά μέτρα έχει μία επιπρόσθετη σημασία, καθότι αύριο εκδικάζεται αντίστοιχη αγωγή ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι στην φύλαξη του νοσοκομείου Αγρινίου.

Ο αγώνας αυτός, όπως επανειλημμένα έχουμε τεκμηριώσει στην Βουλή, είναι δίκαιος και συνεπής προς το λειτουργικό και οικονομικό συμφέρον των νοσοκομείων, και πρέπει να δικαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου