Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Γιατί δεν περιελήφθη η Κως στα νέα μέτρα του ΕΚΑΒ;

Για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το ΕΚΑΒ και το Υπουργείο Υγείας με την αποστολή μοτοσυκλετιστών- διασωστών σε νησιά ο Νίκος Κανταρτζής αναρωτιέται γιατί δεν περιελήφθη και η Κως.

Το κείμενο του κ. Κανταρτζή που απευθύνεται στις Αρχές

Με ιδιαίτερη χαρά διάβασα την είδηση , για την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να αποστείλει Μοτοσικλετιστές-Διασώστες του ΕΚΑΒ στα νησιά , για να συνδράμουν στις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το σημαντικό αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει την κάλυψη των αναγκών στα νησιά Σύρο , Μύκονο , Νάξο , Σαντορίνη , Ρόδο και Πάρο.

Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς!

Άραγε το νησί της Κω , το νησί του Ιπποκράτη , το νησί των 130.000 κλινών , το νησί που πρόσφατα θρήνησε την 63χρονη που την μετέφεραν σε καρότσα , το νησί -3ος τουριστικός προορισμός της χώρας που δε διαθέτει ένα νοσοκομείο , ούτε καν ένα οργανωμένο κέντρο Υγείας , αυτό το δύσμοιρο νησί το υπολογίζει κανείς?

Εσείς οι αρχές του τόπου , οι άρχοντες της περιοχής θα κάνετε κάτι να αποκατασταθεί αυτή η αστοχία?

Σας παρακαλώ πολύ να παρέμβετε ΑΜΕΣΑ στη Διοίκηση του ΕΚΑΒ και να συμπεριληφθεί και το νησί μας στο πρόγραμμα , έτσι ώστε να έχουμε και στην Κω Μοτοσικλετιστές – Διασώστες , που τόσο τους έχει ανάγκη.

Διαφορετικά θα είστε εσείς υπόλογοι για τυχόν τραγικά περιστατικά που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Αναμένω τις ενέργειές σας.

skyrodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου