Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Απ. Ιωάννου: Δεν υπάρχει ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σαπών

 

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών Απόστολος Ιωάννου για άλλη μια φορά ασκεί κριτική στη διοίκηση του Ντίνου Χαριτόπουλου και αναδεικνύει ένα θέμα που έχει υπογραμμιστεί από τον «Χ» κατά το παρελθόν. Ένα σημαντικό θέμα που καλείται να αντιμετωπίσει η περιοχή των Σαπών και όχι μόνο, είναι ότι το Κέντρο Υγείας δεν διαθέτει ασθενοφόρο ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τον κο Ιωάννου υπάρχει οδηγός από τον Ιανουάριο του 2020.

Αναλυτικά αναφέρει: «Αυτή τη στιγμή, ασθενοφόρο δεν υπάρχει στο Κέντρο Υγείας Σαπών, ενώ υπάρχει ένας οδηγός - πλήρωμα ασθενοφόρου από τον Ιανουάριο του 2020. Το ασθενοφόρο υπήρξε για περίπου έξι μήνες από το καλοκαίρι του 2020 έως τους πρώτους μήνες του 2021 και κατόπιν επιστράφηκε στο ΕΚΑΒ. Ναι, ο ένας οδηγός δεν είναι αρκετός για να καλυφθεί το ΚΥ όλο το 24ωρο».

Στην ανακοίνωση δεν λείπει για άλλη μια φορά η “επίθεση” στον δήμαρχο κο Χαριτόπουλο. Συγκεκριμένα ο κος Ιωάννου τονίζει ότι «χαιρετίζουμε τον αγώνα του δημάρχου κου Χαριτόπουλου προκειμένου να επανδρωθεί με οδηγούς το “κατά φαντασίαν” ασθενοφόρο του ΚΥ Σαπών. Μήπως αντί να ζητάει από το ΕΚΑΒ προσωπικό, που δεν υπάρχει, για ένα ασθενοφόρο που υπάρχει στη φαντασία τη δική του, θα μπορούσε να στείλει για εκπαίδευση, μερικούς συμβασιούχους δημοτικούς υπάλληλους, ούτως ώστε να είναι ικανοί να χειριστούν το ασθενοφόρο, όταν και αν επανέλθει; Ο Δήμος δεν μπορεί μόνο να ζητάει, αλλά χρειάζεται και να συνδράμει στη πράξη».

xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου