Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Σεμινάριο για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Ρόδου από τον Προϊστάμενο εγκληματολογικών ερευνών Δωδεκανήσου Στ. Βιντζηλαίο

 

Ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο διεξήχθη χθες το πρωί στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Ρόδου για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Ρόδου παρουσία των σπουδαστών του Δ.Ι.Ε.Κ διασωστών πληρωμάτων ασθενοφόρου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Προϊστάμενος εγκληματολογικών ερευνών Δωδεκανήσου Στέλιος Βιντζηλαίος. Το θέμα του σεμιναρίου ήταν οι σωστές και οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνει ένα πλήρωμα ασθενοφόρου σε συνεργασία με το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ σε μια πιθανή σκηνή εγκλήματος, αιφνίδιου θανάτου, αυτοκτονίας έτσι ώστε να μην αλλοιωθεί η σκηνή (τυχόν αποτυπώματα κλπ).

Αρχικά έγινε μια παρουσίαση από τον κ. Βιντζηλαίο με τα τελευταία πρωτόκολλα αντιμετώπισης και εν συνεχεία απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί των διασωστών.

Το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Ρόδου ευχαριστεί θερμά τον Προιστάμενο εγκληματολογικών ερευνών Δωδεκανήσου για το απόλυτα εποικοδομητικό σεμινάριο που μας προσέφερε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει προγραμματιστεί για να γίνει και άλλο σεμινάριο για τους εργαζόμενους ΕΚΑΒ Ρόδου αλλά και τους σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ, το θέμα θα είναι: Τρόποι προσέγγισης πληρωμάτων σε σκηνή με περιστατικό πιθανής ενδοοικογενειακής βίας!

realvoice995.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου