Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Νοσοκομείο Κέρκυρας – Καταγγελία: Χωρίς γιατρό τα ξημερώματα στα επείγοντα!

 

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία είδε το φώς της δημοσιότητας αναφορικά με τον τραγικό θάνατο μιας γυναίκας τα ξημερώματα της Κυριακής στην Βόρεια Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τον γιατρό και ιδιοκτήτη της κλινικης Ionian care Αλαντασι Ιωσήφ μια 54χρονη γυναίκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έπεσε λιπόθυμη.  Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ίδιος όπου έφτασε με το ασθενοφόρο στο σημείο και μαζί με την ομάδα του προσέφεραν τις πρώτες βοηθειες κανοντας κάρπα.

Σύμφωνα πάντα με τον γιατρό βλέποντας την σοβαρότητα της κατάστασης πήρε το τηκεφωνικο κέντρο του ΕΚΑΒ στα Γιάννενα και ζήτησε να ειδοποιηθεί το νοσοκομειο για την μεταφορά της γυναικας στα επείγοντα .

Το ασθενοφόρο της Ionian Care έφτασε αρκετά γρήγορα (20 λεπτά) στο Νοσοκομειο αλλά δεν είδαν την ετοιμότητα που περιμεναν… αντίθετα μια νοσηλεύτρια τον ενημέρωσε ότι δεν είχαν ειδοποιηθεί από το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ στα Γιάννενα με αποτέλεσμα στα επείγοντα να μην υπάρχει κανείς…  Σε επικοινωνία του γιατρού Μοχάμεντ Αλντάσι με το ΕΚΑΒ στα Γιάννενα τον διαβεβαιώνουν ότι είχαν ενημερώσει το Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Όπως και να έχει η καταγγελία είναι αρκετά σοβαρή και σίγουρα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες.

corfutvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου