Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Διασώστης του ΕΚΑΒ που υπηρετεί στην Κω: ''Δεν βρίσκουμε διαμέρισμα σε λογικές τιμές - Είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε μετάθεση''

Την αγανάκτησή του για τα υψηλά ενοίκια που υπάρχουν στο νησί της Κω αλλά και για τη δυσκολία να βρεθεί κάποιο σπίτι προς ενοικίαση, σημειώνει διασώστης του ΕΚΑΒ που υπηρετεί στο νησί μας, μιλώντας στο kosnews24.gr!

Όπως μας δήλωσε με μισθό 866 ευρώ, είναι αδύνατον να πληρώνει περισσότερα από 300 ευρώ τον μήνα. Μάλιστα σημειώνει ότι είναι ντροπή να αντιμετωπίζονται έτσι άνθρωποι οι οποίοι ήρθαν στο νησί για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ακόμη τονίζει ότι το σπίτι το οποίο μένει έως τώρα θα χρησιμοποιηθεί για βραχυχρόνια μίσθωση το καλοκαίρι και ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση νέας οικίας να μην μπορεί να βρει ένα αξιοπρεπές σπίτι σε λογική τιμή, έτσι ώστε να μετεγκατασταθεί, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένος να ζητήσει μετάθεση.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι πολίτες έρχονται στην Κω για να εργαστούν στις δημόσιες δομές υγείας, στα σχολεία, στα σώματα ασφαλείας αλλά ακόμη και στα ξενοδοχεία ή τις επιχειρήσεις που ανοίγουν το καλοκαίρι, είναι τεράστιο και δυστυχώς περνάει στα ''ψιλά''.

kosnews24.gr

1 σχόλιο:

  1. Ειμαι περιεργος εαν γινει δεκτο το αιτημα του γιατι εμεις ειμαστε ακομα και προς την σκεψη της παραιτησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή