Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Δίκυκλη μοτοσικλέτα θα προμηθευτεί το ΕΚΑΒ στη Ρόδο με δωρεά από τη «Ρόδο για τη Ζωή»

 

Μία ακόμα μοτοσικλέτα θα αποκτήσει το ΕΚΑΒ στο νησί της Ρόδου, προκειμένου να μπορούν οι διασώστες να φθάνουν πολύ πιο γρήγορα σε επείγοντα περιστατικά και να προσφέρουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.

Για την απόκτηση αυτή, τον κύριο λόγο θα έχουν οι ίδιοι οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες, που πήραν μέρος στην ετήσια εκδήλωση «Ρόδος για τη Ζωή», μέρος των εσόδων από την οποία θα δοθεί για την αγορά της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας.

Σε μήνυμά του, ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Ρόδου κος Χαράλαμπος Τσιμπλέκας, αναφέρει για το γεγονός αυτό:
«Η Ρόδος για τη Ζωή» συγκινεί και ενθαρρύνει σχεδόν όλο το νησί της Ρόδου, στον αγώνα κατά του καρκίνου.

Η φετινή ιδιαίτερα μεγάλη κινητοποίηση από συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων της ΑΜΚΕ.

Για το ΕΚΑΒ μεταφέρω τα συγχαρητήρια του προέδρου του κ. Παπαευσταθίου, προς όλους τους συντελεστές της επιτυχούς οργάνωσης που στηρίζει τις υγειονομικές μονάδες του νησιού μας και μαζί με το ΕΚΑΒ Ρόδου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας, για την αγορά μιας μηχανής, που θα συμβάλλει στην ταχεία ανταπόκριση σε κρίσιμα περαστικά, όπου η διαθεσιμότητα των ασθενοφόρων μας δεν το επιτρέπει.

Τέτοιου είδους πράξης προσφοράς αντικατοπτρίζουν τον υπέρμετρο ζήλο που διακατέχει τους διοργανωτές της εκδήλωσης, ειδικά τη σημερινή εποχή, όπου θα πρέπει να αναδεικνύεται κάθε χειρονομία που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια νευραλγικών φορέων της δημόσιας υγείας, όπως αυτός του ΕΚΑΒ.

Για εμάς στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, τέτοιου είδους προσφορά, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των προσπαθειών μας για τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης όλων των ανθρώπων που χρήζουν παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία».

rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου