Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Σ. Καραταπάνης: Δεν καταργείται ο τομέας Σορωνής του ΕΚΑΒ

 

Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι καταργείται ο τομέας Σορωνής, ο διευθυντής του παραρτήματος Μυτιλήνης-Αιγαίου του ΕΚΑΒ, κ. Σάββας Καραταπάνης, αναφέροντας ότι, όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία χρόνια, όταν ξεκινάει η χειμερινή περίοδος, λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό.

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε δήλωσή του στη «Ροδιακή»: «Σε καμία περίπτωση δεν καταργείται ο τομέας Σορωνής! Το διαψεύδω. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση από τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ο τομέας λειτουργούσε με πολύ λίγα ή καθόλου κενά. Τώρα πρέπει να δοθούν οι άδειες στο προσωπικό που θα αποχωρήσει στις 31/12 του 2023 κι έτσι λειτουργεί με κενά, κάτι που συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια την αντίστοιχη περίοδο.

Αυτή την περίοδο περιμένουν να υλοποιηθεί η απόφαση του υπουργού για την παράταση των συμβάσεων των επικουρικών υπαλλήλων και μόλις γίνει αυτό θα καλυφθούν τα κενά και θα αυξηθούν οι βάρδιες.

«Ο τομέας Σορωνής λειτουργεί πράγματι με μειωμένο προσωπικό και πρόθεσή μας είναι, με τις προσλήψεις, να λειτουργεί πλήρως και χωρίς κανένα κενό για την ασφάλεια των πολιτών του νησιού», λέει ο κ. Καραταπάνης.

rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου