Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο Α' Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ από τους Διόσκουρους Κοζάνης

 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές μας και μετά από σχετικό αίτημα του Σωματείου μας από τα μέσα Ιουλίου, το ΕΚΑΒ Κοζάνης διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο στις Α΄ Βοήθειες  και ΚΑΡΠΑ που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ την 05/09/2022.

Με τη συμμετοχή προπονητών και εφόρων του Σωματείου μας, αλλά και στελεχών και άλλων Σωματείων και αθλημάτων, αφού το αντικείμενο ξεπερνά κάθε στερεότυπο, διεξήχθη μια πολύ καλή και κυρίως εποικοδομητική εκπαίδευση, η οποία μας έκανε εκτός από σοφότερους, κυρίως πιο χρήσιμους.

Ως ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ Κοζάνης, για την ανταπόκρισή του στο σχετικό αίτημά μας καθώς και για άρτια διεξαγωγή του σεμιναρίου. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε και παράλληλα συγχαίρουμε την κα Βίκυ Μπουλούση για την άψογη συνεργασία και συντονισμό, καθώς και τους κ.κ. Χρήστο Χατζή και Γιάννη Σακαλή, εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, οι οποίοι με επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα του καθήκοντος διεξήγαγαν το εκπαιδευτικό κομμάτι ποιοτικά, λύνοντας κάθε απορία.

Τέλος ευχαριστούμε και τον Παλαιστικό Σύλλογο Κοζάνης ¨Ο ΚΡΟΤΩΝ¨ για τη φιλοξενία του σεμιναρίου, στις εγκαταστάσεις του.    Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο και πολύτιμο έργο που επιτελείτε.

top-sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου