Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Για άλλη μια φορά χωρίς βάρδια το ασθενοφόρο στη Ζαγορά



Παραμένει το πρόβλημα με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, που για άλλη μια φορά χθες το απόγευμα έμεινε χωρίς πλήρωμα, με αποτέλεσμα για να μεταφερθεί ένας 74χρονος οδηγός δικύκλου που τραυματίστηκε σε τροχαίο κοντά στο Μούρεσι, να χρειαστεί να πάει ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Αργαλαστής και να τον μεταφέρει μέχρι τις Μηλιές, όπου τον παρέλαβε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που είχε ξεκινήσει από το Βόλο!

Το ατύχημα έγινε χθες το απόγευμα, όταν 74χρονος δικυκλιστής τραυματίστηκε σοβαρά, στο Ανατολικό Πήλιο, κοντά στο Μούρεσι, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα και πολλαπλά τραύματα.
Στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς δεν υπήρχε βάρδια ασθενοφόρου και έτσι κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, το οποίο έφτασε στον κατάκοιτο τραυματία μία ώρα αργότερα (λόγω τη μεγάλης απόστασης) και τον μετέφερε μέχρι τις Μηλιές, που είναι η διοικητική ευθύνη.
Εκεί βρισκόταν Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε και ξεκίνησε παράλληλα από το Βόλο, που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.

magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου