Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Πλήρη στήριξη στη Κυβερνητική Πολιτική των Αναστολών Υγειονομικών. ΝΤΡΟΠΗ τους.

 

Πλήρη στήριξη στη Κυβερνητική Πολιτική των Αναστολών Υγειονομικών παρέχει πλέον η Πλειοψηφία ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) 

ΝΤΡΟΠΗ τους…..

Όπως φαίνεται οι συνάδελφοι που είναι σε Αναστολή, απέναντι τους εκτός από τη Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και το Υπουργείο Υγείας θα έχουν πλέον και τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ).

Τα «μηνύματα»  είχαν ήδη σταλεί από νωρίς. 

Όταν η πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) όχι απλά δικαιολόγησε τις συλλήψεις των Υγειονομικών, αλλά δεν αποφάσισε ούτε στάση συμπαράστασης στα Δικαστήρια, γεγονός πρωτοφανές για το Συνδικαλιστικό Κίνημα.  

Όταν η πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) αρνήθηκε την πρόταση μας, να υπάρξει κινητοποίηση για τις 1η Σεπτέμβρη, ημερομηνία που έκλεινε 1χρόνος από την εφαρμογή του απαράδεκτου μέτρου των Αναστολών, «δραπέτευσαν»  στην επαρχία, δίνοντας συνεντεύξεις για τους Υγειονομικούς σε Αναστολή, χωρίς την παρουσία τους.

Αποκορύφωμα δε του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ  των συναδέλφων Υγειονομικών σε Αναστολή, αποτελεί το πρόσφατο λιβελλογράφημα που εκδόθηκε από τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) με το τίτλο «Η Θέση της ΠΟΕΔΗΝ για τις Αναστολές Εργασίας» . 

Ένα κείμενο που εκφράζει αποκλειστικά τις Παρατάξεις ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ που το ψήφισαν και ΚΑΝΕΝΑ άλλο μέλος της Ε.Ε ή άλλη Παράταξη.

Με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και απαράδεκτους αφορισμούς κατά συναδέλφων Υγειονομικών τους συκοφαντεί, υπονομεύει πλέον ανοιχτά τον αγώνα τους και τους εγκαταλείπει βορά στα νύχια της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας.

Η προσπάθεια να «χρεώσει» πρακτικές και συμπεριφορές ελαχίστων, που έχουν καταδικαστεί από όλους,  στο σύνολο των συναδέλφων σε Αναστολή, συκοφαντώντας τον Αγώνα τους είναι το καλύτερο «άλλοθι» για τη Κυβέρνηση της Ν.Δ.

Και προκαλούν τη «κοινή λογική» και τη μνήμη όταν, για να συκοφαντήσουν τους συναδέλφους, μιλάνε για πολιτικές επιδιώξεις πίσω από τον Αγώνα τους. 

ΠΟΙΟΙ;

Αυτοί που τόσα χρόνια έχτισαν συνδικαλιστικές - επαγγελματικές - προσωπικές καριέρες ως μέλη των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τακτοποιώντας και βολεύοντας χιλιάδες, τακτοποιώντας όσους βρίσκονταν γύρο τους. Και μένουν βιδωμένοι στις καρέκλες τους, ακόμα και εάν συμπληρώσει τα χρόνια για σύνταξη, για να τακτοποιήσουν όσους μπορούν ακόμα. 

ΑΥΤΟΙ λοιπόν καταγγέλλουν και στοχοποιούν συναδέλφους σε Αναστολή. Όταν χάνεται η τσίπα…

Εμείς, σαν Παράταξη, θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο λιβελλογράφημα ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ και ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ την ιστορία και το Θεσμικό ρόλο της ΠΟΕΔΗΝ. 

Μόνη λύση;

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.

Η παραμονή του απλά θα εκθέτει την ΠΟΕΔΗΝ, θα συνεχίσει να προσβάλει εκατοντάδες συναδέλφους που είναι σε Αναστολή και προφανώς, «ρίχνει» νερό στο μύλο του Υπουργείου και της Κυβέρνησης, να συνεχίσουν το καθεστώς της Αναστολής των Υγειονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου