Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Τηρήθηκαν οι όροι της δωρεάς;

Με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος εγκρίθηκε να τεθεί σε κυκλοφορία ένα ασθενοφόρο οχήματος προερχόμενο από δωρεά της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων για την κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας ΕΚΑΒ Λάρισας. 

Μετά από χρόνια, ένα θέμα (η δωρεά της Ι.Μονής Βαρλαάμ) που πέρασε από χίλια κύματα της Ελληνικής γραφειοκρατίας, δείχνει να  πήρε τέλος . 

Και λέω δείχνει γιατί έχω την αίσθηση πως και πάλι η απόφαση δεν πληροί τους όρους της δωρεάς που λέει καθαρά ότι τα χρήματα δόθηκαν για την αγορά ενός ασθενοφόρου προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Κ.Υ. Καλαμπάκας προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. 

Θα μου πείτε, τί ψάχνεις άνθρωπέ μου, ψύλλους στ΄ άχυρα; 

Όχι, δεν ψάχνω ψύλλους στ΄ άχυρα, αλλά θέλω να αναδείξω πως αντιμετωπίζει η ελληνική δημόσια διοίκηση τους δωρητές και τη δωρεά. 

Ότι χρειάστηκε τόσος χρόνος, να περάσουν δύο βουλευτικές περίοδοι, δύο κυβερνήσεις, καμιά τρείς τέσσερεις διοικήσεις του ΕΚΑΒ, να γίνουν ΕΔΕ, για να έρθει μόλις προχθές η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, να δώσει τη λύση που έδωσε. 

Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποιος εν δυνάμει δωρητής θα θελήσει να εμπλακεί σε τέτοιες περιπέτειες και να βρεθεί τελικά απολογούμενος!!

stagonnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου