Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βγάζουν τις καρτέλες (ΑΜΚΑ) των ασθενών στα νοσοκομεία

 

Όσο περιμένετε να έρθει το ασθενοφόρο και βλέπετε τον άνθρωπο σας να πεθαίνει γιατί αργεί, να θυμάστε ότι: οι διασώστες του ΕΚΑΒ βγάζουν τις καρτέλες των ασθενών στα νοσοκομεία (ενώ η υπηρεσία τους τους έχει πει να μην το κάνουν).

Ότι: περιμένουν να εξετάσουν τον ασθενή στην διαλογή του νοσοκομείου ΚΑΙ μετά να τον μεταφέρουν και μέσα οι ίδιοι σαν υπάλληλοι του νοσοκομείου!
Επίσης κάποιοι «συνάδελφοι» περιμένουν να γίνει ράπιντ τεστ (και να βγει το αποτέλεσμα) στον ασθενή εντός του ασθενοφόρου ενώ το έχει απαγορεύσει ρητά ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ!!
Όσοι διασώστες κάνουν σωστά την δουλειά τους και δεν γίνονται έρμαια των νοσοκομείων εις βάρος της υπηρεσίας τους, αντιμετωπίζουν την επιθετική συμπεριφορά του προσωπικού των νοσοκομείων με την μόνιμη ατάκα ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι σας το κάνουν εσείς γιατί όχι;
Θα σας απαντήσουμε λοιπόν μια για πάντα!
Δεν το κάνουμε γιατί έχουμε προσωπικότητα και μπορούμε να στηρίξουμε το δίκαιο! Δεν το κάνουμε γιατί ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας και τα δικαιώματα μας! Δεν το κάνουμε γιατί ξέρουμε να ασκούμε σωστά το επάγγελμα μας!
Και τέλος δεν το κάνουμε για να μπορούμε να κοιτάζουμε τους ασθενείς μας και τους συναδέλφους μας στα μάτια!
Οι μόνοι υπαίτιοι για το μπάχαλο που επικρατεί στην παράδοση των περιστατικών στα νοσοκομεία είναι οι ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ του ΕΚΑΒ που συνεχίζουν παρανόμως να εκτελούν ότι τους ζητήσουν τα νοσοκομεία!
Όλα τα υπόλοιπα είναι για τα πηγαδάκια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου