Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου: «Η Λάρισα χρειάζεται άμεσα νέο κτίριο και καινούργια ασθενοφόρα» – Ζητάει την συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας

 

Στη Λάρισα για σειρά επισκέψεων βρίσκεται σήμερα Πέμπτη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου ο οποίος αρχικά επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό κάνοντάς του γνωστές τις ελλείψεις που έχει το ΕΚΑΒ και ζητώντας την συνδρομή της περιφέρειας για νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά και καινούργια ασθενοφόρα.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στο ΠΓΝΛ, συνοδευόμενος από το πρόεδρο εργαζομένων του ΕΚΑΒ κ. Γιάννη Γούλα.



Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ σε δηλώσεις, τόνισε: «Επισκέπτομαι υπηρεσιακά το παράρτημα του ΕΚΑΒ εδώ στη Λάρισα για να μιλήσω με την διεύθυνση αλλά με τους εργαζόμενους και τις διοικήσεις των νοσοκομείων, όπως και με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό που κατά καιρούς μας βοήθησε πολύ σε ότι αφορά τον εξοπλισμό της υπηρεσίας με ασθενοφόρα αλλά και με λοιπό υλικό. Ευελπιστώ να συνεχίσει να μας βοηθάει σε ότι χρειάζεται το ΕΚΑΒ μέσα από τα προγράμματα.



Το ΕΚΑΒ χρειάζεται άμεσα νέο κτίριο διοίκησης και συντονιστικό κέντρο σε έναν δικό μας χώρο και ο περιφερειάρχης είπε ότι θα μας βοηθήσει και τον ευχαριστούμε, αλλά χρειαζόμαστε και ασθενοφόρα που είναι πολύ σημαντικό θέμα.


Έχει γίνει ανανέωση των ασθενοφόρων στην Θεσσαλία, άρα έχουμε καλό ποσοστό σε ότι αφορά τον εξοπλισμένο στόλο, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν κι άλλες ανάγκες. Τα ασθενοφόρα συντηρούνται, αλλά όσο και να το κάνουμε αυτό, τα πιο παλιά πάντα υστερούν σε σχέση με τα καινούργια».



Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στο ΕΚΑΒ:

onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου