Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Εγκαίνια της βάση ασθενοφόρων ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Φαρσάλων!!! (φωτο)


Πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων τα εγκαίνια έναρξης λειτουργίας της βάσης ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν η υπεύθυνη σε θέματα Υγείας του Δήμου Φαρσάλων, δημοτική σύμβουλος κ. Κική Παναγιωτοπούλου, η διευθύντρια του Κ.Υ. Φαρσάλων κ. Ελένη Τερζούδη, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας κ. Νέστορας Αντωνίου, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς.
Όπως τονίστηκε στην εκδήλωση η βάση ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ θα λειτουργήσει άμεσα με τρεις βάρδιες (η μία θα έχει έδρα στο Ζάππειο), ενώ αν υπάρξει ανάγκη η κάλυψη θα γίνεται από την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ Λάρισας. Ακόμη επισημάνθηκε ότι το υπουργείο Υγείας έχει σκοπό να επανδρώσει άμεσα όλες τις βάσεις των ΕΚΑΒ, καθώς και τα Νοσοκομεία αλλά και τα Κέντρα Υγείας με ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό. Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος αφού ευχαρίστησε την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας αλλά και τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδη Μυλωνά, καθώς και το υπουργείο Υγείας για την πρωτοβουλία τους να γίνει βάση ασθενοφόρων ΕΚΑΒ στο Κ.Υ.Φ., ζήτησε και τη βοήθειά τους για τη λύση και άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κ.Υ.Φ. (έλλειψη γιατρών κ.λπ.).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας του Ν. Λάρισας κ. Γιώργος Μπρισίμης δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση δηλώνοντας στην "Ε" ότι "η εξαγγελία του κ. Μιλτιάδη Μυλωνά που έκανε τον Αύγουστο απέχει παρασάγγας από την υλοποίηση του Οκτωβρίου και αυτό δεν λύνει το πρόβλημα για ασφαλή διακομιδή και προνοσοκομειακή φροντίδα των κατοίκων της επαρχίας Φαρσάλων".
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κων/νος Τύμπας, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Δημ. Παπαγγελής, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ. Δημ. Μπαμπανίκας και Νίκος Τριανταφύλλου, η πρόεδρος του Τ.Σ. Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Δέσποινα Συροπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Δημ. Σακκάς, εκπρόσωποι της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων, ιατρικό, νοσηλευτικό και εργατικό προσωπικό του Κ.Υ.Φ. και αρκετός κόσμος.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου