Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Οι εργαζόμενοι διαψεύδουν τον Πρόεδρο του Σωματείου ΕΚΑΒ Αθήνας!!!

20/10/2016 : ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
Πολλά ασθενοφόρα μαζί, με τις σειρήνες τους να ουρλιάζουν, κάνουν φοβερό πάταγο και τραβούν τόσο πολύ την προσοχή του κόσμου, που θες δεν θες, θα περάσει στο υποσυνείδητό σου ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει! Ευχή κάθε κυβέρνησης (που χρησιμοποιεί το ΕΚΑΒ για να κάνει κοινωνική πολιτική), τα ασθενοφόρα να μην χρησιμοποιούνται στις διαδηλώσεις των Εκαβιτών. Θα παραμείνει απλά ευχή.
Γιατί ούρλιαζαν τα ασθενοφόρα λοιπόν; Διαμαρτύρονταν οι εργαζόμενοι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού. Έτσι τους πληροφόρησαν οι εκπρόσωποι του σωματίου, στέλνοντάς τους ένα ξερό μήνυμα μέσα στη νύχτα και μας έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο. Τί έγινε βρε παιδιά; Ξαναγύρισε η ALITALIA; Πάλι θα πέφτουν τα ελικόπτερα;
Και η πιο εύστοχη ερώτηση μέσα στη συνέλευση της 20/10/2016 : οι γιατροί πού είναι; Τί άποψη έχουν; Καίγεται το σπίτι τους και απουσιάζουν …έχοντας άλλες δουλειές να κάνουν! Τόσο σοβαρό θέμα, θα το άφηναν οι γιατροί να περάσει έτσι ,νομίζετε;
Οι ΕΚΑΒΙΤΕΣ. Δύσκολη δουλειά.
Και γίνεται ακόμα δυσκολότερη γι’ αυτούς που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή. Γι’ αυτούς που ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΑΤΗ. Ομάδα 5η, ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ. Η ομάδα με τους παλαιότερους, όχι μόνο σε προϋπηρεσία ,αλλά και σε εμπειρία και με στοιχειοθετημένη άποψη για τη λειτουργία του Οργανισμού…διότι είναι παλιοί, γνωρίζουν πολλά….και το ηθικό τους δεν κάμπτεται ούτε με την απειλή στέρησης κλιμακίου…..
Δεν ήταν, όμως, όλοι παρόντες έξω από τη Βουλή. Τί απαντήσεις έδωσαν στο Μαθιόπουλο, όταν προσπάθησε τηλεφωνικά να τους μεταπείσει; -Τι με νοιάζει εμένα ρε. Να πουληθούν οι αεροδιακομιδές. Σάμπως θα με έστελναν ποτέ να δουλέψω εκεί; Το ίδιο και τα ΄χρόνια΄. Να πουληθούν και αυτά.
ΑΠΑΞΙΩΣΗ Κε Μαθιόπουλε. ΑΠΑΞΙΩΣΗ. Αναρωτηθήκατε καθόλου γιατί;;;
Σας ενδιαφέρει πραγματικά ο Οργανισμός ή μήπως το πέταγμα λάσπης (με κάθε ευκαιρία) στο αντίπαλο στρατόπεδο από το δικό σας;;; (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ).
Όλοι εμείς δεν είμαστε χθεσινοί. Θα σας πω μόνο ότι σας έχουν πάρει χαμπάρι και νεότεροι συνάδελφοι. Μια συναδέλφισσα μου είπε: νομίζεις ότι δεν ξέρουμε γιατί τα κάνει ΤΩΡΑ όλα αυτά ο Μαθιόπουλος;;;;!!!!!!!! Τόσα χρόνια γιατί δεν τα έκανε;
Και επίσης, κε Μαθιόπουλε γιατί σπέρνετε την καταστροφή; Για ποιον εκφοβισμό εργαζομένων μιλάτε; Εμείς είμαστε ΔΕΚΑ συνάδελφοι που πήγαμε στη Βουλή και κανείς από εμάς δεν φοβερίσθηκε από κανέναν πρόεδρο ή αντιπρόεδρο. Δεν μας ενδιαφέρουν διόλου τα μικροκομματικά σας, αλλά δυστυχώς για εσάς, αυτή είναι η αλήθεια.
Πρώτον: Εσείς παραλείψατε να μας αναφέρετε στην συνέλευση (20-10-2016), τα δικαιώματά μας και τις υποχρεώσεις μας, αφού θα πηγαίναμε με τα ασθενοφόρα στη Βουλή (κάτι το οποίο απλά είθισται). Και θα σας παρακαλέσω, για όσο θα είστε πρόεδρος των εργαζομένων, να πληροφορείτε με σωστό τρόπο τους εργαζομένους και να μην θεωρείτε τίποτα αυτονόητο. (Φυσικά σε υποψία ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού, πάλι θα βουτάγαμε τα ασθενοφόρα και θα κατεβαίναμε στη Βουλή, αλλά αυτό δεν αναιρεί τη σωστή πληροφόρηση που είχατε χρέος να μας δώσετε).
Δεύτερον: γιατί όποιο πλήρωμα ασθενοφόρου επιθυμεί να εργασθεί (σε στάσεις και απεργίες) πρέπει να ενημερώνει το σωματείο ή να το δηλώνει στον ασύρματο (λες και θα ντραπούμε τελικά) και γιατί δεν είναι αρκετό να ενημερώσει το γραφείο κίνησης, που είναι και το μοναδικό αρμόδιο; Γνωρίζετε, ότι συζητείται (και θα έρθει και στην επόμενη συνέλευση ως θέμα), ότι κάποιοι συνάδελφοι το θεωρούν αυτό ως εκφοβισμό εκ μέρους του σωματίου;; Τα γνωρίζετε ολ’ αυτά;;
Εμείς, όσο θα θίγονται τα δικαιώματά μας, γνωρίζουμε πολύ καλά τί πρέπει να πράξουμε, και στις κινητοποιήσεις θα βλέπετε την συμμετοχή μας να αυξάνεται ή όχι. Στα κομματικά σας παιχνίδια δεν έχουμε σκοπό να συμμετάσχουμε.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ κε Μαθιόπουλε. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι σκοπεύουν να διεκδικήσουν τη ψήφο μας στις επερχόμενες εκλογές του σωματίου.
Με απόλυτο σεβασμό
προς όλα τα μέλη του σωματίου και προς όσους ήταν κάποτε,
αλλά διαγράφτηκαν για κάποιο λόγο
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
 Σχολιάστε
 Μήνυμα
Σχόλια
Εκαβιτικα ΝΕΑ

Γράψτε ένα σχόλιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου