Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Το ΕΚΑΒ Ηρακλείου για άλλη μια χρονιά στηρίζει το Ράλλυ Κρήτης!!!


Για μία ακόμη χρονιά τα αθλητικά σωματεία του Ηρακλείου, ΑΟΚ και ΦΙΜΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συνδιοργανώσουν το Eneos Rally Crete 2016 υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου, με αφετηρία το λιμάνι του Ηρακλείου και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας.
Μετά την περσινή επιτυχία της super ειδικής μέσα στην πόλη του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην παραλιακή , δεν ήταν δυνατόν να μην επαναληφθεί και φέτος.
Έτσι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 17.00 το απόγευμα όλα τα πληρώματα θα οδηγήσουν σε μια τεχνική διαδρομή με εντυπωσιακές στροφές και σίγουρα θα προσφέρουν πολύ δυνατό θέαμα σε όλους τους θεατές που θα βρεθούν εκεί.
Πέρυσι έδωσαν το παρών περισσότεροι από 3000 θεατές , ενώ φέτος προβλέπεται μεγαλύτερη προσέλευση μιας και η διαδρομή θα γίνει καλύτερη και θεαματικότερη.
Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας των δύο σωματείων είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου, ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ, η τροχαία Ηρακλείου και το ΕΚΑΒ που για άλλη μια χρονιά αγκαλιάζουν το Ράλλυ Κρήτης.



ΠΗΓΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου