Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Τίτλοι τέλους για το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Βόλου!!!


To 166 αποτελεί παρελθόν για τον νομό Μαγνησίας αφού εντός των ημερών, σύμφωνα με την διοίκηση του ΕΚΑΒ, θα μεταφερθεί το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Βόλου στην Λάρισα.
Για την εξέλιξη αυτή, η οποία είχε δρομολογηθεί εδώ και μήνες και τελικά δεν μπόρεσαν να ανακόψουν, παρά τις πολλές προσπάθειες που έγιναν, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στο Βόλο εκφράζουν την έντονη αντίδρασή τους, επιρρίπτοντας ευθύνες για την υποβάθμιηση αυτή – όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση – στον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Βόλου, τον διευθυντή ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, καθώς και την κεντρική διοίκηση του ΕΚΑΒ.
«Η συνάντηση με τον υπουργό δεν έγινε ποτέ. Πιθανόν να μην γνωρίζει το θέμα καθόλου. Παρόλο που συζητήσαμε το θέμα με τους βουλευτές και φορείς του νομού και θέσαμε τις ανησυχίες μας, η κεντρική διοίκηση του ΕΚΑΒ τελικά αποφάσισε την μεταφορά του 166 στην Λάρισα. Από την μία στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας ανοίγουν νέους τομείς (π.χ. Φάρσαλα, Μουζάκι) επεκτείνοντας την δράση του ΕΚΑΒ ως οφείλουν. Από την άλλη μεταφέρουν το ΤΚ Βόλου, υποβαθμίζοντας και συρρικνώνοντας το ΕΚΑΒ Βόλου και κατ’ επέκταση τον νομό Μαγνησίας.
Όσο για τους εκλεγμένους βουλευτές Μαγνησίας και ιδιαίτερα τους κυβερνητικούς βουλευτές, που έχουν ενημερωθεί αναλυτικά από την πρώτη στιγμή για το τι πρόκειται να συμβεί, τους καλούμε να απολογηθούν εκείνοι προσωπικά στους πολίτες της Μαγνησίας.
Ας εξηγήσουν εκείνοι με ποιο δικαίωμα υποβαθμίζουν την παροχή προνοσοκομειακής φροντίδας των κατοίκων του νομού Μαγνησίας» αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου