Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Απάντηση Π. ΠΟΛΑΚΗ στην ΠΟΕΔΗΝ για το ΕΚΑΒ!!!


Σε 1,5 μήνα ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός
Στην χθεσινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε έντονο ύφος και στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το ΕΚΑΒ, χαρακτηρίζοντάς την ως «μία πραγματικά μεγάλη μικρότητα, μιας συνδικαλιστικής ηγεσίας αποκομμένης από την πραγματικότητα, η οποία προσπαθεί να διαφυλάξει τα προνόμιά της». 
Όπως σημείωσε, εντός 1,5 μήνα, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και του ΕΚΑΒ κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα διαγωνισμό, ο οποίος είχε προκηρυχθεί το 2007 και παρέμενε ανολοκλήρωτος μέχρι το καλοκαίρι του 2015, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν τα έβρισκαν στη μίζα». 
Συνεχίζοντας, ο κ. Πολάκης είπε πως έχουν ήδη παραδοθεί 90 ολοκαίνουρια ασθενοφόρα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ η διοίκηση του ΕΚΑΒ τις τελευταίες 15 ημέρες έχει ανακαλύψει στη Θεσσαλία και την Πελοπόννησο, άλλα 20 ασθενοφόρα, σε άριστη κατάσταση, τα οποία παρέμεναν αχρησιμοποίητα.
Ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε και στη χθεσινή προκήρυξη 100 νέων θέσεων διασωστών και στις δεκάδες ήδη προκηρυγμένες θέσεις οδηγών.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου