Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Τρεις Υπουργοί για τα εγκαίνια της πτητικής βάσης του ΕΚΑΒ στην Σύρο την Δευτέρα!!!


Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του αεροδρομίου Σύρου για την διαμόρφωση των απαιτούμενων χώρων για τις ανάγκες της Μόνιμης Βάσης Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ.


Την προσεχή Δευτέρα 24 Οκτωβρίου (ώρα 13:00) θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων της βάσης, όπως είχε γνωστοποιήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Σύρο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα με σημερινή ανακοίνωση της διοικήτριας του Νοσοκομείου Σύρου Μαργαρίτας Μπουραντά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24, το παρών στα εγκαίνια αναμένεται να δώσουν, ο Yπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης,ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Αργά το απόγευμα ήρθε και η επιβεβαίωση των πληροφοριών του Cyclades24 με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου:
«Σας προσκαλούμε στην Υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας – Υγείας – Υποδομών, Μεταφορών και ∆ικτύων για τη λειτουργία βάσεων υποστήριξης αεροδιακομιδών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον κρατικό Αερολιμένα Σύρου, τη ∆ευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 13:00.
Στην εκδήλωση θα παραστούν: ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και ∆ικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου