Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Healthcare Business Awards 2016 βράβευσαν τον Συντονιστή Διευθυντή των Ιατρικών Υπηρεσιών της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ Δημήτρη Πύρρο!!!


Φέτος για πρώτη φορά διοργανώθηκαν τα Healthcare Business Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας.


Οι σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλονται στον χώρο της υγείας εν μέσω συνεχιζόμενης κρίσης, έχουν θετικό αντίκτυπο στην οικονομία, την κοινωνία, την απασχόληση, την ερευνητική πρόοδο προς όφελος των ασθενών και αξίζει να αναγνωριστούν και να ενθαρρυνθούν ώστε να αποτελέσουν έμπνευση και οδηγό και για τη μελλοντική ανάπτυξη του κλάδου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης υπάρχουν ειδικές κατηγορίες βράβευσης για Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις, Επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, Νοσοκομεία-Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα, Συλλόγους Ασθενών, Ιατρικούς Συλλόγους-Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες, Πανεπιστήμια-Ερευνητικά Κέντρα-Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, MKO. Υπάρχουν επίσης, Βραβεία E-Health,, Start-up στην Υγεία και Εθνικής Πρωτοβουλίας για την Υγεία.
Τιμητική βράβευση είχε και ο Δημήτρης Πύρρος, Συντονιστής Διευθυντής των Ιατρικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ και επικεφαλής του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής των Καταστροφών.
Πρόκειται για μία προσωπικότητα που έχει προσφέρει σημαντικό έργο όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, έχοντας ταυτίσει το όνομά του με την επείγουσα ιατρική, τη διάσωση και την αρωγή των συνανθρώπων μας κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Είναι Πρόεδρος της Ένωσης για τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Επείγουσας Κλήσης 112, καθώς και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ένωσης Ιατρικής των Καταστροφών και Επείγουσας Ιατρικής.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου