Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Δημιουργείται σταθμός ΕΚΑΒ στον Τύρναβο!!!


Το έγγραφο της 5ης ΥΠΕ σύμφωνα με το οποίο δημιουργείται σταθμός ΕΚΑΒ στον Τύρναβο, παρουσίασε στη χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. Τυρνάβου ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης επισημαίνοντας ότι με αυτό τον τρόπο ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας που έχει εκφραστεί εδώ και δύο δεκαετίες.
Βάσει του εγγράφου το κέντρο υγείας Τυρνάβου θα ενισχυθεί στην παρούσα φάση με έναν ακόμη οδηγό ασθενοφόρου με στόχο στο άμεσο μέλλον να έλθει και τρίτος οδηγός ώστε να καλύπτεται η διακομιδή ασθενών σε 24ωρη βάση, θα υπάρξει ενίσχυση σε ασθενοφόρα και σε πλήρωμα ασθενοφόρου ώστε να λειτουργήσει πλήρως εξοπλισμένος ο σταθμός. Το μόνο που έχει να κάνει ο δήμος είναι να ετοιμάσει το χώρο στον οποίο θα στεγαστούν τα μέλη του σταθμού ΕΚΑΒ.
Επιφυλάξεις
Με αφορμή την ανακοίνωση της δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ επιφυλάξεις εκφράστηκαν από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης οι οποίοι υποστήριξαν ότι προέχει η ενίσχυση του ίδδιου του κέντρου υγείας σε μέσα και προσωπικό.
Ο κ. Αστ. Ροντούλης τόνισε ότι το κέντρο υγείας παραπαίει και λειτουργεί χάρη στην ευαισθησία και την ευσυνειδησία γιατρών και εργαζομένων, ενώ ο κ. Αστ. Χατζηκράχτης υποστήριξε ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μπει λουκέτο στο κέντρο υγείας όπως και σε άλλες δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας της χώρας.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου