Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

6η καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου με την συμμετοχή του ΕΚΑΒ!!!


Συμφωνία του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου με το ΕΚΑΒ Νοτίου Αιγαίου, για τη διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών για το προσωπικό των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου διοργάνωσε επιτυχώς και με μεγάλη προσέλευση μελών, την 6η καλοκαιρινή συνάντησή του στο ξενοδοχείο Dionysos στην Ιξιά το βράδυ της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου.

Καλεσμένοι του Συλλόγου ήταν η Euromedica και το ΕΚΑΒ. Αρχικά, η διευθύντρια της Κλινικής Euromedica, κα Χ. Βασιλειάδου ανέπτυξε εκτενώς την δομή της κλινικής και όλες τις παροχές της, εστιάζοντας σε αυτές που αφορούν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού. Στη συνέχεια ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Νοτίου Αιγαίου, κ. Χαρ. Τσιμπλέκας αναφέρθηκε στη σημασία της γνώσης πρώτων βοηθειών εντός των ξενοδοχειακών μονάδων και τους τρόπους εκπαίδευσης. Συμφωνήθηκε κατ’ιδίαν συνάντηση το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να προγραμματιστούν σεμινάρια πρώτων βοηθειών για το προσωπικό των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ακολούθησε ενημέρωση από τον πρόεδρο, κ. Γ. Ματσίγκο αναφορικά με το υπόλοιπο της σεζόν, την υπογραφή συμβολαίων και την πολιτική τιμών για το ερχόμενο καλοκάιρι. Αναφορά έγινε και στον προγραμματισμό των αεροπορικών θέσεων από τις βασικές αγορές και τις συνεχείς προσπάθειες για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Παράλληλα, συζητήθηκε η αναγκαιότητα της έγκαιρης και στοχευμένης προβολής και διαφήμισης του νησιού με συνεργασία και συντονισμό όλων των αρχών, φορέων και επιχειρήσεων και όχι μεμονωμένα, κάτι που θα αποφέρει το μέγιστο όφελος. 

Στην επόμενη προγραμματισμένη ολομέλεια στις 11 Οκτωβρίου θα καταρτιστεί το αρχικό πρόγραμμα σεμιναρίων και δράσεων του Συλλόγου για τον χειμώνα, καθώς ο προγραμματισμός εκδρομής για τα μέλη.


ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου