Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ανοίγει τις πύλες του το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής με σκοπό να σώσει ζωές!!!


Ανοίγει και επίσημα τις πόρτες του για το κοινό, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που εδρεύει στην Αλικαρνασσό, την Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, με διήμερο δράσεων κυκλοφοριακής αγωγής από τους συμμετέχοντες φορείς.
Την Δευτέρα το πρωί, στις 10:00 π.μ. θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού και επίσημων φορέων της πόλης.
Θα ακολουθήσει σειρά από δράσεις από όλα τα σώματα ασφαλείας  (Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Ερυθρός σταυρός)  που συμμετέχουν  στην προσπάθεια, προκειμένου με την παρουσία τους, ένα παιδί να καταλάβει και να δει από κοντά το νόημα ύπαρξης των υπηρεσιών και των οχημάτων αυτών, μέσα από βίντεο και αληθινές αναπαραστάσεις.
Την πρώτη μέρα τις δράσεις θα παρακολουθήσει το δημοτικό σχολείο της Αλικαρνασσού με 200 παιδιά και την επόμενη μέρα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου το 47ο Δημοτικό Σχολείο, με άλλα 200 παιδιά.
Μια διαδικασία που θα ακολουθήσουν όλα τα σχολεία, του Ηρακλείου και της Κρήτης. Τα εγκαίνια στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής πραγματοποιούνται με την συνδιοργάνωση  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, που εδρεύει στα Χανιά  και των σωμάτων ασφαλείας (Ελληνική Αστυνομία, ΔΙΑΣ, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Ερυθρός σταυρός)  Ηρακλείου.
Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής επαναλειτουργεί με σκοπό να σώσει ζωές…         
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου