Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Δυτική Ελλάδα:"Λίγο νερό..." Τα πρώτα λόγια του 78χρονου που παρέμενε επί ημέρες εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του μέσα σε χαράδρα!!! (ΦΩΤΟ)



«Λίγο νερό…» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν ζωντανό μέσα στο αυτοκίνητο του σε χαράδρα, πέντε μέρες μετά την εξαφάνιση του. Χάρη στις συντονισμένες έρευνες των Αρχών της περιοχής, ο Θόδωρος Πατσούρας 78 χρόνων, εντοπίστηκε σώος το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου. Απεγλωβίστηκε από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κι έπεσε σε μικρή χαράδρα με ψηλούς θάμνους που δεν είναι ορατή από την Εθνική Οδό, στην περιοχή Λάμπειας- Πανόπουλου.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Εντοπίστηκε, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων, σήμερα (12-9-2016) στις (17.00) ώρα, στο Πανόπουλο Ηλείας, ο 78χρονος ημεδαπός, που είχε εξαφανισθεί πριν από τέσσερις ημέρες στην Ηλεία.

Οι αστυνομικές έρευνες οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, υπό την εποπτεία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας των ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας καθώς και Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 78χρονος αναχώρησε αργά το βράδυ στις (7-9-2016) από τον Λαγανά Ηλείας, με προορισμό περιοχή της Αττικής, χωρίς ωστόσο να φτάσει εκεί, με αποτέλεσμα να δηλωθεί η εξαφάνιση του στις (8-9-2016) το απόγευμα, στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας Αττικής.

Από την πρώτη ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τις προαναφερόμενες Αστυνομικές δυνάμεις, από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και από πολίτες που συνέδραμαν στο έργο μας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του εξαφανισθέντα.

Ο 78χρονος εντοπίστηκε εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε καταλήξει μέσα σε ρέμα, που καλύπτονταν από πυκνή βλάστηση, ενώ με τη συνδρομή ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος απεγκλωβίστηκε και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Ενεργείται προανάκριση για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, ενώ για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος από το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας.
18.18 Τον αγνοούμενο -από το απόγευμα του Σαββάτου- 78χρονο Θεόδωρο Πατσούρη εντόπισε -σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews- κάτοικος της ευρύτερης περιοχής στο Πανόπουλου που ειδοποιήσε τις Αρχές...
Ο 78χρονος εντοπίστηκε σε χαράδρα μέσα στην οποία είχε πέσει με το αυτοκίνητο του... στο σημείο που εντοπίστηκε σπεύδουν δυνάμεις διάσωσης
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου