Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Σύρου-Ερμούπολης για την πτητική βάση του ΕΚΑΒ

 

Σχόλιο του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σύρου- Ερμούπολης, Νικόλα Καΐλη, για την πτητική βάση του ΕΚΑΒ στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο

Δεν γίνεται να μη θίξουμε το πολύ σοβαρό θέμα της απόσυρσης του πτητικού μέσου από τη πτητική βάση του ΕΚΑΒ στο νησί μας, για το οποίο είχαμε ετοιμάσει και σχετική ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή, όμως μας πρόλαβε η ενημέρωση για το θέμα από τον κ. Δήμαρχο. 

Εμείς λέμε πως, πέρα από την ενημέρωση που ζητήθηκε από τη Δημοτική Αρχή για τους λόγους που δεν υπάρχει πτητικό μέσο μόνιμα στη βάση εδώ και 1,5 μήνα, είναι ανάγκη να μπει επιτακτικά το ζήτημα της άμεσης επιστροφής του ελικοπτέρου. 

Επιπλέον, τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί βάζουν στο προσκήνιο την αναγκαιότητα και επικαιρότητα της πάγιας θέσης μας για στελέχωση της πτητικής βάσης με μόνιμο προσωπικό και πτητικό μέσο που θα ανήκουν στο ΕΚΑΒ, ώστε να μην δημιουργούνται, ανά τακτά διαστήματα, κενά στην κάλυψη των αεροδιακομιδών των ασθενών των νησιών μας και της απρόσκοπτης πρόσβασης όλων μας στις υπηρεσίες Υγείας. 

cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου